Bli en profesjonell privatlærer

Vi jobber bare med sanne eksperter; faglig fremragende, lidenskapelige og engasjerte lærere. Vi skaper en ny klasse av profesjonelle private privatlærer Har du det som trengs?

logo bramble
lessonspace logo 5294e239ac9710353ee4f43dd3d22d66
tutor 03

Why Partner With Us

Hos Din personlige professor er vi alltid interessert i å få nye privatlærerbli med i vårt voksende team. Det er avgjørende for oss at privatlærerdeler en lidenskap for undervisning, privatlærerog å hjelpe elevene med å få tillit til seg selv. Å bli din personlige privatlærer er en tilfredsstillende og givende opplevelse mens du får forbedre dine ferdigheter samtidig.

pay

Bra betalt

schedule

Fleksibel arbeidstid

location

Arbeid fra hvor som helst

online learning

Brukervennlig plattform

Hvordan bli en
Din personlige professor privatlærer

Z

Your Personal Professor is Norway's premier tutoring company. Vi legger til rette for online undervisning over hele verden holdt av eksperter.

Z

Vi jobber med et stort nettverk av selvstendig næringsdrivende privatlærerinkludert universitetsforelesere, doktorgrader, mscer, utøvere og fagfolk fra toppuniversiteter og institusjoner over hele verden.

Z

We are one of the highest paying tutoring companies in Europe. Vår typiske før skatt betale av våre privatlærerer € 35 til € 100 per time.

Z

Vi er alltid på utkikk etter talentfulle privatlærer Uansett utdanningsnivå eller fagspesialitet, hvis du er ute etter privatlærer og ønsker å undervise privat på høyeste nivå, vennligst ta kontakt.

Z

For å bli privatlærer dine personlige professorer må alle søkere først registrere seg på vår privatlærer nedenfor. Vennligst legg ved CVen din og eventuell støtteinformasjon om din ekspertise og ytelse som du føler er relevant.

Z

Du vil da bli invitert til et online intervju og forberede en privatlærerial for oss i et emne som du ønsker å privatlærer.

Z

Hvis du lykkes, vil du bli invitert til å bli med i vår database med eksperter.

Hvis du har spørsmål i det hele tatt knyttet til vår søknadsprosess, vennligst ta kontakt med oss på admin@yourpersonalprofessor.no og vi vil gjerne hjelpe. Vi ser frem til å høre fra deg og ønske deg velkommen til din personlige professorfamilie!