Om oss

Hvem er Your Personal Professor?

Vi setter studenter som har behov for faglig hjelp i kontakt med vårt nettverk av høyt kvalifiserte og erfarne privatlærere. Vårt nettverk består av professorer, akademikere, erfarne privatlærere, næringslivsledere og gründere med sterk akademisk bakgrunn.

illus 01

VÅR VISJON ER Å KOBLE EKSPERTER OG ELEVER I ALLE FAG, NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. HELT SØMLØST.

En god utdannelse gir bedre kunnskap og forståelse om verden rundt oss.

Vår hovedoppgave er å bidra til å utdanne hvem som helst, hvor som helst, når som helst. En god utdannelse er det viktigste grunnlaget for fremtiden din. Det gir deg et bedre fundament for å forstå verden rundt deg, og bidrar til et bedre og mer fullverdig liv.

Alle har et ønske om å lære, og det er en viktig og evigvarende prosess.

 

Å be om hjelp er et tegn på styrke og det første skrittet på reisen mot å bli den aller beste utgaven av deg selv. Innovativ teknologi kan utgjøre hele forskjellen i ditt utdannelsesforløp.

Hvorfor velge oss?

Bedre læring hjemmefra

Med nettbasert læring kan du jobbe med studiet på dine premisser – alt du trenger er en pc.

De beste privatlærerene.

Våre professorer er eksperter på sine felt og har lang erfaring med nettbasert læring.

Nettbasert læring

Vår e-læringsplattform er banebrytende og gjør det superenkelt å lære på nettet.

Vår innovative læringsteknologi

Online tutoring

Når du og din privatlærer er koblet til vår unike læringsplattform vil du få kjenne på en helt ny måte å ta i bruk din PC eller mobil på. Plattformen tar i bruk videosamtaler, interaktive verktøy og samarbeidsområde på ett og samme sted. Det gjør at du kan dra nytte av absolutt alle fordelene av å jobbe med en privatlærer. Opplevelsen kan faktisk sidestilles med et fysisk møte. I tillegg kan du få umiddelbar kontakt med en veileder, uansett problem – alt uten å måtte forlate stuebordet.

Tjenester

Eksperter i alle fag

Vi skreddersyr tjenester for hver enkelt student. I tillegg fokuserer vi på å endre elevens oppfatning av faget. God prestasjon i alle fag krever reell interesse og lidenskap. Det skaper vi sammen!

Privatlærere

Gruppetimer

l

Eksamensforberedelser

Utdanningskonsulenter

Vårt team

Vi er et teknologiselskap som først og fremst bryr oss om menneskene som skal benytte tjenesten. Det er vår jobb å forstå dine behov, og å gjøre deg klar for en god pangstart. Derfor tilbyr vi kun de mest kvalifiserte og erfarne veilederne. Vi har en lidenskap for kunnskap og læring, og jobber iherdig med å tilby en banebrytende digital opplevelse. Elsker du å lære og er hekta på teknologi? Ja, da har du kommet til rett plass.

Meld deg på nyhetsbrevet!

Registrer deg på e-post listen for å motta de siste nyhetene og oppdateringene fra vårt team.